Search
ektakto

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δυνατές εκρήξεις αναστάτωσαν ολόκληρη την Σπάρτη – Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι [video]

Δυο πολύ δυνατές εκρήξεις αναστάτωσαν ολόκληρη την Σπάρτη και πολλές περιοχές της Λακωνίας πριν από λίγη ώρα…
Οι Κάτοικοι της Σπάρτης φοβισμένοι βγήκαν στους δρόμους απο τις δυνατές εκρήξεις.Μαρτυρίες μιλούν ότι ακούστηκαν στα γύρω χωριά της Σπάρτης ενώ άλλοι μιλούν ότι ακούστηκε μέχρι και την Μεγαλόπολη.

Ουδείς γνωρίζει κάτι επίσημο αλλά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με τους κατοίκους να έχουν αναστατωθεί πολύ

Ότι έγινε, έγινε από αέρος με τα σενάρια να μιλάνε για Αεροπλάνα… ή να ρίχνουν κάτι προς τον Ταΰγετο ή να έσπασαν το φράγμα του ήχου σε χαμηλό ύψος δημιουργώντας και ωστικό κύμα .

Ακούγονται και άλλες εκδοχές αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι επίσημο…

Σύμφωνα όμως με ενημερώσεις (όχι επίσημες από κάποια αρχή) το φαινόμενο να σπάσει το φράγμα του ήχου σε χαμηλό ύψος εμπεριέχει και μια ηχητική ακολουθία του ήχου του αεροπλάνου… αλλά αυτό δεν έγινε..

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο αυτό δεν υπήρξε στην περίπτωση της Σπάρτης… Άρα μπορούμε να πούμε οτι έγινε κάτι άλλο…!

Δείτε το Βίντεο

 

 

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *