Search
tromaktiko264 Mar. 19 08.00

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Αφησαν φέσι €1.000.000.000 στη ΔΕΗ και θα το πληρώσουμε εμείς!

Σε ανάρτηση του στο FB ο Κίμων Στεριώτης…
(Διευθυντής Επικοινωνίας – Communications Director στην εταιρεία ΔΕΗ) μας θύμισε αυτό που προειδοποιούσαμε στο olympia από το 2009 και δυστυχώς δικαιωθήκαμε το 2012 (Η Πράσινη Απάτη δημιούργησε στην ΛΑΓΗΕ έλλειμα 300εκ € !) ότι η πράσινη ανάπτυξη ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ.

Πάνω από 1.000.000.000 ευρώ για ΑΠΕ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ το 2015!

Μετά όλοι φωνάζουν για τους «φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος», αποκρύπτοντας ή αγνοώντας τη νομική υποχρέωσή της να εισπράττει τα τέλη για το ΕΤΜΕΑΡ και να τα αποδίδει στους δικαιούχους…ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ «ΜΑΥΡΟ» ΧΡΗΜΑ..ΤΟΤΕ ΤΙ;

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...

TAG


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *