Search
sharista-plagia

Εζησε το θαύμα: Ξύπνησε από κώμα μετά από 4 μήνες και έμαθε ότι είχε γίνει μητέρα

Οι γιατροί έδιναν μόλις 10% πιθανότητες να συνέλθει από κώμα. Κι όμως, η Σαρίστα Γκάιλς τους διέψευσε και έζησε το δικό της θαύμα.

Η 20χρονη από το Τενεσί «ξύπνησε» από κώμα μετά από τέσσερις μήνες και διαπίστωσε ότι στο μεταξύ είχε γεννήσει ένα αγοράκι! Η νεαρή κοπέλα ήταν 4 μηνών έγκυος όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στις 6 Δεκεμβρίου. Στα τέλη Ιανουαρίου, γέννησε ένα αγοράκι μόλις 500 γραμμαρίων.

Την περασμένη Τετάρτη, η Σαρίστα Γκάιλς άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια της, μετά από το τροχαίο, αναγνώρισε τον πατέρα της και είδε σε φωτογραφία το γιο της, ο οποίος βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Το βρέφος έχει πάρει βάρος, ζυγίζοντας πλέον 3 κιλά.

«Η Σαρίστα ξύπνησε και επικοινωνεί μαζί μας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της ή σφίγγοντάς μας το χέρι. Δόξα τω Θεώ. Αναγνώρισε τον πατέρα της και της δείξαμε φωτογραφία του μωρού της και το είδε», έγραψε η οικογένειά της στο Facebook.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *