Search
c43a62eb57aee0fff8920ee3d86db8cb

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Ποια βγήκε έτσι χθες το βράδυ σε club και τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό;;;(PHOTO)

Ναι, η αλήθεια είναι πως τα πλούσια κάλλη δεν γίνεται να κρυφτούν. Ή τουλάχιστον όσες τα χουν δεν χάνουν ευκαιρία να τα επιδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση. Και καλά κάνουν, άλλωστε κάνουμε κι εμείς ένα οφθαλμόλουτρο. Στη συγκεκριμένη όμως μας πετάχτηκαν το μάτια έξω. Η εκρηκτική ξανθιά ύπαρξη που ποζάρει στη φωτογραφία με καταγωγή από το Μεξικό, είναι μοντέλο με πλούσια καριέρα στο Λ.Α.

Η Chantel Zales επέλεξε αυτό το μαύρο φόρεμα για τη βραδινή της έξοδο και μας έβγαλε φόρα παρτίδα της καμπύλες της για να τις θαυμάσουμε. Η ανάρτησή της φυσικά στο Instagram είναι γεμάτη από τα σχόλια των φίλων της που την εκθειάζουν.
Εμ πως με τέτοια σκισίματα, έμειναν λίγα στη φαντασία.

nassosblog

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *