«Είναι στιγμές που η ψυχή μου αγγίζει το Θεό» – Το μήνυμα της Βέφας Αλεξιάδου από το ησυχαστήριό της (PHOTO)

Ξεχωριστή ενέργεια έχουν οι ημέρες στην Μόλα Καλύβα της Χαλκιδικής για τη Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή τηλεμαγείρισα που συνεχίζει να προσπαθεί να σταθεί δυνατή και δεν το βάζει κάτω μετά την απώλεια των παιδιών της που τη συγκλόνισε, βρέθηκε πρόσφατα στο εξοχικό της στην περιοχή, το ησυχαστήριο της.

loading...

Εκεί περνάει στιγμές γαλήνης, στιγμές «που η ψυχή μου αγγίζει το Θεό», όπως έγραψε η ίδια σε ένα αισιόδοξο μήνυμα που μοιράστηκε μέσω Facebook. Η Βέφα Αλεξιάδου με το μήνυμά της εξέφρασε για μία ακόμη φορά την πίστη της στο Θεό, από την οποία όπως έχει δηλώσει παλιότερα, βρίσκει τη δύναμη να ανταπεξέλθει στη ζωή μετά την απώλεια των παιδιών της.

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!