ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Αν δείτε αυτό τον άνδρα καλέστε αμέσως την Αστυνομία!

Η φωτογραφία του άντρα που βλέπετε κάνει από χθες το γύρο τόσο του facebook όσο και του twitter…

tromaktiko324 Apr. 21 08.11

Ώρες αγωνίες περνούν οι συγγενείς και οι φίλοι του Χρήστου Φαρσάρη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής από το Μέσα Λασίθι του Οροπεδίου Λασιθίου.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας αναχώρησε από το σπίτι του το πρωί της Κυριακής, έχοντας μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου, χωρίς όμως αυτό να έχει μετακινηθεί από τη θέση του.

Οι οικείοι του απευθύνουν έκκληση σε όποιος έχει πληροφορίες ή τον συνάντησε να το γνωστοποιήσει στις αρχές, που με τη βοήθεια των κατοίκων του χωριού και εθελοντές ομάδων διάσωσης ερευνούν την περιοχή
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: » Εαν γνωριζετε κατι επικοινωνηστε στο τηλ : 6932360400 (ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟ , 2841089950 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ), 100, 199 ή το πλησιεστερο αστυνομικο τμήμα.

loading...

Πηγή

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!