Search
tromaktiko264 Mar. 18 13.57

Δημοσίευμα «φωτιά»: Δεν υπάρχει κατοχικό δάνειο!

«Δεν υπάρχει το ελληνικό δάνειο των 476 εκατ. κατοχικών μάρκων», είναι ο τίτλος του…
σημερινού δημοσιεύματος που φιλοξενεί η γερμνανική εφημερίδα Die Welt.

Μάλιστα, σε αυτό το δημοσιεύμα της γερμανικής εφημερίδας σημειώνεται ότι, με βάση πρωτότυπα έγγραφα στα αρχεία του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, «δεν υπήρχε γερμανικό δάνειο αυτού του ποσού, αλλά μόνο η απαίτηση για τα έξοδα της κατοχής, τα οποία έπρεπε να αναλάβει η Ελλάδα».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα, στον υπ.αρ. R27320 φάκελο που βρίσκεται στο πολιτικό αρχείο του υπουργείου Εξωτερικών, υπάρχει έγγραφο, στο οποίο γίνεται λόγος για ένα «γερμανικό υπόλοιπο χρέους ύψους 476 εκατομμυρίων», από το οποίο προκύπτει ότι «δεν πρόκειται ούτε για δάνειο, ούτε για πίστωση, αλλά απλώς για ποσό που έχει υπολογιστεί».

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *