Search
tromaktiko (3)

Δείτε τι κουκλάρα έχει γίνει η κόρη της Μπαλατσινού και του Κωστόπουλου [photos]

Χθες το απόγευμα, η… H&M διοργάνωσε σε συνεργασία με… το Fashion Workshop by Vicky Kaya, ένα glamorous event με αφορμή το λανσάρισμα της νέας της Studio S/S15 συλλογής. Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί celebrities έδωσαν το «παρών», μεταξύ των οποίων και οι: Κατερίνα Παπουτσάκη, Βίκυ Καγιά, Μαρία Ηλιάκη, Ελένη Φουρέιρα κλπ.

Αυτή που έκλεψε όμως την παράσταση ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς στο φαντασμαγορικό party την συνόδεψε η κούκλα κόρη της Αμαλία.

Η εμφάνιση της μεγάλης κόρης της είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Αυτό όμως που μας αρέσει ακόμη περισσότερο σε εκείνη είναι το στυλ της. Η Αμαλία λατρεύει τα απλά σικ κομμάτια τα οποία και αποθεώνει!

Περήφανοι γονείς η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Και όχι άδικα…

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *