Η καριέρα του από την μέρα που έλαβε μέρος σε γνωστό talent show, δεν έχει σταματήσει να κινείται ανωδικά! Το γεγονός αυτό είχε και τις ανάλογες συνέπειες για τον star…

Ο ίδιος δεν διστάζει σε πρόσφατη συνέντευξή του να εξομολογηθεί πως έχει συνευρεθεί με αρκετούς gay άντρες του κύκλου του. Ωστόσο μιλάμε για άτομα, που προτιμούν να αποκρύψουν την σεξουαλικότητά τους, με τον 33χρονο να δηλώνει: «Έχω πάει με αρκετούς από αυτούς«.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή, με τον οποίο συνεργάζονται οι Queen, Adam Lambert. Ο μελαχρινός αοιδός, που γνωρίσαμε μέσα από το American Idol, αναφέρει: «Διστάζουν να εκφράσουν την πραγματική τους σεξουαλικότητα, γιατί φοβούνται πως θα τους επηρεάσει την καριέρα». Ωστόσο φρόντισε να τηρήσει τα προσχήματα και να μην αποκαλύψει ονόματα…

«Είτε είναι μουσική ή θέατρο, πρέπει να έχεις υπόψη σου πως αυτές οι βιομηχανίες είναι ανδροκρατούμενες. Ίσως για αυτό διστάζουν να μιλήσουν. Όμως τα τελευταία χρόνια που δεσπόζουν οι γυναίκες σε ταινίες και δίσκους, είναι τόσο κακό πια;», λέει στη συνέντευξή του στο Glamour!

Ο καλλιτέχνης, για την πορεία του οποίου λίγα μπορεί κάποιος να πει, φαίνεται πως είναι απίστευτα ειλικρινής και ευθύς στις δηλώσεις του. Εκτός των άλλων δήλωσε στο περιοδικό πως έχει πάει και με γυναίκα για πρώτη φορά!

«Νομίζω πως οι γυναίκες είναι όμορφες και πάντα προσέχω πόσο όμορφα μυρίζουν. Όπως και οι περισσότεροι gay. Με ελκύουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Έχω πάει και με γυναίκα για πρώτη φορά όταν ήμουν 29! Ήταν τυχαίο, αλλά ήμουν πολύ περίεργος και ένιωσα τέλεια«, εξομολογείται ο Lambert!

Πηγή

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια