Γνωστός κιθαρίστας μαχαιρώθηκε στο κεφάλι από τον αδελφό του (φωτό)

Ευτυχώς και οι δυο είναι εκτός κινδύνου.

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί ο καβγάς που είχε ο κιθαρίστας των Slipknot, Μικ Τόμσον με τον αδελφό του, αφού μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους.

Οι δυο τους βρέθηκαν αιμόφυρτοι από την αστυνομία σε κατάσταση μέθης στο σπίτι του μουσικού στο Clive της Αϊόβα και μεταφέρθηκαν με διαφορετικά ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.

loading...

mick-thomson-slipknot

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, ο αδερφός του Μικ Τόμσον τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ και εκείνος μόνο τραυματίστηκε, ενώ και οι δυο τους βρίσκονται εκτός κινδύνου.

«Σε σχέση με την ιστορία του Μικ, με ενημέρωσαν ότι είναι εντάξει. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αργότερα για ότι νεότερο», έγραψε στο twitter ο frontman του συγκροτήματος, Κορέϊ Τέιλορ, με σκοπό να καθησυχάσει τους θαυμαστές.

Slipknot Group Photo 2 by Maggots of Slipknot

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!