Search
1008

ΒΙΝΤΕΟ: Έχει κοιμηθεί με 100 γυναίκες! Κι όμως αυτός ο άντρας έχει γεννηθεί χωρίς…

Μπορεί να έχει πάει με περισσότερες από 100 γυναίκες,… στο Μάντσεστερ όπου μένει, όμως ο Andrew Wardle είναι 40 ετών και είναι έτοιμος να αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό!

Σε reality της Βρετανικής τηλεόραση, ο Wardle αποκαλύπτει πως δεν έχει στην πραγματικότητα πέος! Ο ίδιος ανοίχτηκε για την σπάνια ιατρική του κατάσταση, λέγοντας στην κοπέλα του πως δεν έχει πέος! Μάλιστα ερευνά πιθανότητες χειρουργείου, για να του προστεθεί ένα μόριο!

Μπορεί να έχει όρχεις, όμως δεν διαθέτει πέος! Ο ίδιος έχει καταφέρει να το κρύψει από πολλές γυναίκες από όεσε έχει πάει. Η εκπομπή πρόκειται να προβληθεί στις επόμενες ημέρες…Δείτε το βίντεο

loading...

Πηγή

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *