Βαρύ ΠΕΝΘΟΣ σε ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης από τον θάνατο που συγκλονίζει!

Δυστυχώς, στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Τούμπας συγκεκριμένα, πληροφορηθήκαμε πως… αυτοκτόνησε μια νεαρή κοπέλα, πέφτοντας από πολυκατοικία σε έδαφος. Τραγικό…

Δυστυχώς, στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Τούμπας συγκεκριμένα, πληροφορηθήκαμε πως…
αυτοκτόνησε μια νεαρή κοπέλα, πέφτοντας από πολυκατοικία σε έδαφος.

Τραγικό θάνατο βρήκε, χτες το βράδυ, μια 30χρονη γυναίκα, η οποία πήδηξε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Επιτόπου έφτασε περιπολικό της αστυνομίας, σύμφωνα με το Pentapostagma.gr,ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και ιατροδικαστής, ενώ το σημείο της πτώσης έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν την 30χρονη, το τελευταίο διάστημα η ψυχολογία της ήταν πεσμένη.

loading...

Μεγάλο κρίμα. Δεν πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο ότι και να μας γίνεται στην ζωή μας.

Η ζωή μας είναι δώρου του Θεού. Κρίμα να χάνονται τόσο άδικα άνθρωποι και συμπολίτες μας…

Πηγή

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!