Βίντεο ΣΟΚ από το στυγερό έγκλημα στη Βούλα – Την κατακρεούργησαν με 30 μαχαιριές

Του Βασίλη Γραμμένου

Είναι η στιγμή που οι αστυνομικοί της ασφάλειας μεταφέρουν το…
σώμα της άτυχης γυναίκας στο αυτοκίνητο της εταιρείας γραφείων τελετών. Λίγο πριν, η ιατροδικαστής είχε πραγματοποιήσει νεκροψία-νεκροτομή στο σώμα της Ε.Λ. για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο, σοκαρίστηκαν από το θέαμα της 60χρονης, που κατακρεουργημένη και καμμένη σε αρκετά σημεία του σωματός της, βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης σκότωσε το θύμα του με περίπου 30 μαχαιριές και μάλιστα πολλές απ’ αυτές εντοπίστηκαν στο πρόσωπο της γυναίκας.

Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, που έχουν ανάλογη εμπειρία σε τέτοιου είδους εγκλήματα, ο στυγερός δολοφόνος φέρεται να γνώριζε καλά το θύμα του και σίγουρα έτρεφε μεγάλο μίσος για την 60χρονη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι αρχές αναζητούν τον γιο της οικογένειας, του οποίου το αυτοκίνητο βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Νεμέας, χωρίς ο ίδιος να εντοπιστεί εκεί.

Όπως αποκάλυψε το Anatropionline.gr, η 60χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Πανόραμα Βούλας, ήταν σύζυγος γνωστού επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης.

loading...

Την άτυχη γυναίκα βρήκε δολοφονημένη η κόρη της, η οποία αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του του Anatropionline.gr, αναφέρουν ότι η οικογένεια είχε σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και οι υποψίες για τη στυγερή δολοφονία, στρέφονται στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της.

Το Anatropionline.gr συνεχίζει το ρεπορτάζ και άμεσα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για το ειδεχθές έγκλημα.

Δείτε το Βίντεο εδώ

 

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!