Search
86565856856568-600x339

Αυτή η μικρή είναι μόλις 5 χρονών. Δείτε όμως τι γίνεται όταν την πετάει στον αέρα!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η μικρή είναι μόλις 5 χρονών. Δείτε όμως τι γίνεται όταν την πετάει στον αέρα!!!-ΒΙΝΤΕΟ
Μεγαλώνοντας, συνειδητοποιούμε πόσα πράγματα θα θέλαμε να είχαμε κάνει όσο ήμασταν μικροί. Πράγματα που τότε είτε αμελήσαμε είτε δε θεωρούσαμε σημαντικά κι ενδιαφέροντα. Αποτέλεσμα; Να φτάνουμε μεγαλώνοντας να μετανιώνουμε που δεν ασχοληθήκαμε περισσότερο με κάποιο άθλημα ή και το χορό.

Πάντως, όση πρόοδο κι εξάσκηση κι αν είχαμε κάνει στη γυμναστική, δύσκολα θα μπορούσαμε να συγκριθούμε με αυτό το μοναδικό κοριτσάκι που εμφανίστηκε στο “Αμερική έχεις ταλέντο”. Η πεντάχρονη Darby ανεβαίνει στη σκηνή και τρελαίνει κριτές και θεατές. Κάθε φορά που ο δάσκαλος της την εκτοξεύει στον αέρα, η μικρή αποτελεί και μια έκπληξη! Κόβει την ανάσα και καθηλώνει με τα κόλπα και φυσικά το ταλέντο της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε. Το παιδί-θαύμα, αυτό, έρχεται να δείξει σε όλους μας τη διαφορά ανάμεσα στο “καλός” κι “εκπληκτικός”! Θα τη λατρέψετε!

 

 

 

 

 

diaforetiko.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *