Search
ant1

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ από τον ΑΝΤ1 – Ποιο διευθυντικό στέλεχος δεν ανήκει πια στο δυναμικό του σταθμού

Άδοξο τέλος για τη συνεργασία του…
Πέτρου Μπούτου με τον Ομιλο ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του καναλιού κατόπιν συζητήσεων με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, αποφάσισε να λύσει τη μεταξύ τους συνεργασία τερματίζοντας πρόωρα το συμβόλαιό του το οποίο κανονικά έληγε τον Δεκέμβριο του 2015.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πετρος Μπούτος εντάχθηκε στον Ομιλο ΑΝΤ1 πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά από 20ετή πορεία στο Mega, για να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της νεοσυσταθείσας -τότε- εταιρείας παραγωγής ANTS Productions. Οσο για την ίδια την εταιρεία, η οποία μένει τώρα ακέφαλη, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία της.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...

TAG


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *