Search
exorkismos1

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από πασίγνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: “Μου έκαναν…ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ”!!

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της… Ελένης Τσαλιγοπούλου σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι της έχουν κάνει εξορκισμό την περίοδο της εφηβείας της.

tsaligopoulou

Η τραγουδίστρια, μιλώντας για τον πατέρα της που ήταν ψάλτης και τη σχέση της με την θρησκεία, εξομολογήθηκε: «Ο πατέρας μου εκτός από ταβερνιάρης ήταν και αριστερός ψάλτης, παρ’ όλα αυτά εγώ με τη θρησκεία… αντιδρούσα. Δεν ήξερα μέσα μου αν πιστεύω ή δεν πιστεύω. Ήταν μεσημεράκι, πέφτω για ύπνο και βλέπω ένα όνειρο, που όμως το είδα σαν όραμα, θαύμα. Είδα ότι ανοίγουν οι ουρανοί και ήταν η Παναγία, έβλεπα τα ρούχα να ανεμίζουν… κι έπαθα ζημιά. Αρρώστησα! Κι ενώ στην αρχή έλεγαν “Θαύμα!”, στο τέλος έφεραν κι εξορκιστή να με εξορκίσουν! Έπαθα μια εφηβική επιληψία. Πέρασε, έφυγε, αλλά μέχρι να το βρούνε μέχρι και εξορκισμό μου έκαναν»!

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *