Search
tromaktiko (1)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ από τον Τσούκαλη για τα αίσχη στη Γαλακτοκομική Σχολή [video]

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τον νέο γύρο καταθέσεων για την υπόθεση του… Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλονίζει την κοινωνία, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργος Τσούκαλη, ο οποίος μίλησε στο δελτίο της ΝΕΡΙΤ.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο στη ΝΕΡΙΤ ο Γιώργος Τσούκαλης πριν από 20 ημέρες η μητέρα ενός 20χρονου σπουδαστή ήρθε σε επαφή με συνεργάτες του για τον λόγο ότι ο γιος της δεχόταν απειλητικά μηνύματα στο κινητό και στο Facebook.

Παράλληλα, ο νεαρός ανέφερε και άλλο ένα περιστατικό στον Γιώργο Τσούκαλη, το οποίο είναι συνέβη μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή, το οποίο δεν μπορεί τώρα να δημοσιοποιηθεί, λόγω του ότι οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, δήλωσε ο ίδιος.

«Το περιστατικό αυτό επιβεβαιώνει την συμπεριφορά κάποιων», συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσούκαλης

 

 

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *