ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η LAURA ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ;

Όλοι θυμόμαστε την τηλεοπτική σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»! Ήταν μία από τις πιο αγαπημένες μας σειρές (ναι, τότε που ήμασταν ακόμα παιδάκια). Αγαπημένη μας ηρωίδα δεν ήταν άλλη από την γλυκιά Laura. Το όμορφο κοριτσάκι με τις χαρακτηριστικές πλεξούδες είχε κλέψει την παράσταση. Η ηθοποιός που είχε κερδίσει τον συγκεκριμένο ρόλο δεν ήταν άλλη από την Melissa Gilbert. Πώς είναι όμως σήμερα η γνωστή ηθοποιός;
Η Melissa πλέον είναι 50 ετών και δε θυμίζει σε τίποτα το άλλοτε αθώο κοριτσάκι. Έχει πειράξει αρκετά πράγματα πάνω της, μεταξύ των οποίων το πρόσωπό της αλλά και το στήθος της. Η Gilbert είχε αρκετές ανασφάλειες ως άτομο και έβρισκε παρηγοριά στις ουσίες και στο αλκοόλ. Μεγαλώνοντας αναθεώρησε και αποφάσισε να αλλάξει πορεία ζωής.

loading...

 
simera

 

Laura4

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!