Καθημερινά όλο και περισσότερες γυναίκες – οι περισσότερες γνωστές στο χώρο της showbiz- βγαίνουν στα φώτα και καταγγέλλουν χωρίς φόβο τον Bill Cosby για σεξουαλική κακοποίηση.

Τελευταία στη λίστα το πρώην μοντέλο Jewel Allison, η οποία δήλωσε στη New York Daily News, πως ο ηθοποιός στα τέλη της δεκαετίας του ’80 την βίασε στο σπίτι του.

«Μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές που έχει γνωρίσει η Αμερική τα τελευταία χρόνια. Κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να ξεφεύγει, επειδή κρυβόταν πίσω από το διάσημο είδωλό του και τον χαρακτήρα που υποδυόταν στο “The Bill Cosby Show”», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μου έδωσε να πιω ένα ποτήρι κρασί, το οποίο είχε περίεργη γεύση. Στη συνέχεια με σήκωσε και με οδήγησε σε ένα άλλο δωμάτιο όπου άρπαξε το χέρι μου και το ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα. Μόλις τελείωσε ό,τι είχε να κάνει μου είπε “ώρα να επιστρέψεις σπίτι σου”. Στην πόρτα μου έδωσε ένα φιλί και μια αγκαλιά, και με έβαλε σε ένα ταξί. Θυμάμαι να κάνω εμετό στο πίσω μέρος του».

 

 

πηγή: peoplegreece.com

 

 

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!