Search
kranidiotis-samaras

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Η ΝΔ θα πρέπει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ» !!!

Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ αφού τα αυτονόητα που κάνει ο Τσίπρας και η Κυβέρνηση του, και που δεν έγιναν τα τελευταία 5 χρόνια, φέρνουν τις πρώτες αντιδράσεις και μάλιστα απο «Σαμαρικούς».
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης πριν λίγο μέσω facebook…

έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό οτι  «Αν υποχωρήσουν, τότε θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από την ΝΔ για την στροφή του 2011, όταν επελέγη η μη σύγκρουση και η συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου κι όσα ακολούθησαν».

 Σημειώνει, ωστόσο, ότι «αν δεν υποχωρήσουν (σ.σ. οι Γερμανοί), τότε θα μπούμε σε μεγάλη περιπέτεια με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ».

Μεγάλες φουρτούνες Αντώνη μου… και μάλιστα απο φίλους!

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *