ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Ben «ραγίζει και πέτρες»… [photos]

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Ben «ραγίζει και πέτρες»… [photos]

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και πόσο μάλλον για μια μητέρα η οποία «έχασε» το παιδί της πριν απο 23,5 χρόνια χωρίς να σταματήσει ούτε μια μέρα να το αναζητά…

Ήταν 24 Ιουλίου 1911, όταν δίχρονος – τότε – Ben Needham, ενώ βρισκόταν στην Κω για διακοπές με την οικογένειά του, «εξαφανίστηκε» απο προσώπου γής.

Όλα αυτά τα χρόνια, η μητέρα του, έχοντας την βεβαιότητα πως το παιδί της έπεσε θύμα απαγωγής, ελπίζει πως κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ένας – νέος πλέον – άνθρωπος, ο οποίος θα αποδειχθεί πως είναι ο Ben.

Σε αυτόν απευθύνεται και η έκκληση – μήνυμα, το οποίο ανάρτησε μόλις χθες στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου να βρεθεί ο 25χρονος σήμερα Ben.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko

Related posts