Το πιο «ροζ» τροχαίο που έγινε ποτέ! Οδηγός βρέθηκε γυμνή να κάθεται πάνω σε…

Το πιο «ροζ» τροχαίο που έγινε ποτέ! Οδηγός βρέθηκε γυμνή να κάθεται πάνω σε…

Δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε ο αστυνομικός που ερευνούσε τροχαίο στο Πίτσμπουργκ.

Η αστυνομία βρέθηκε στον τόπο του αυτοκινητιστικού γύρω στις 23:00 το βράδυ. Το ατύχημα είχε συμβεί κοντά στο σπίτι της 33χρονης οδηγού στο Aliquippa.

Ο αερόσακος του αυτοκινήτου είχε ανοίξει. Όταν ο αστυνομικός πλησίασε και κοίταξε από το παράθυρο του οδηγού, παρατήρησε πως η Justine King ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και καθισμένη σε ένα άδειο μπουκάλι ουίσκι.

Όταν ο αστυνομικό Joshua Stanga της είπε να φορέσει τα ρούχα της και να βγει από το αυτοκίνητο, η 33χρονη του είπε πως έφυγε από το σπίτι χωρίς παντελόνι.

Το παντελόνι και το εσώρουχό της, όπως έγραψε στην έκθεσή του, βρισκόταν στα πεντάλ.

Η 33χρονη κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αντίσταση κατά τη σύλληψη, απερίσκεπτη οδήγηση και άτακτη συμπεριφορά.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : Mirror

Related posts