ΣΟΚ για την Γαρμπή: Η Κοκκίνου ξανά στην αγκαλιά του Σχοινά!

ΣΟΚ για την Γαρμπή: Η Κοκκίνου ξανά στην αγκαλιά του Σχοινά!

Και ας παν” στην ευχή τα παλιά, θα μπορούσαν να τραγουδήσουν η Έλλη και ο Διονύσης. Η συνύπαρξή τους στη σκηνή τράβηξε δικαιολογημένα όλα τα βλέμματα.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YES

Έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα που είχε γίνει εξώφυλλο στα περιοδικά και απασχόλησε πολύ ακόμη κι όταν αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους ή όταν εκείνος αποφάσισε να παντρευτεί άλλη τραγουδίστρια η οποία για πολλούς ήταν η αιτία της απομάκρυνσής τους. Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός και φυσικά πρωτοσέλιδος, με τα κουτσομπολιά για τρίτο πρόσωπο και για βαριά κατάθλιψη εξαιτίας του «διαζυγίου» να δίνουν και να παίρνουν.
Για πάρα πολύ καιρό οι σχέσεις τους ήταν στον πάγο και απέφευγαν να συναντηθούν ή όποτε αυτό ήταν ανέφικτο εξαιτίας κοινωνικών υποχρεώσεων, απέφευγαν να ανταλλάσσουν ακόμη και ματιές. Τώρα, δεκαοχτώ χρόνια μετά, οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί πάνω στη σκηνή, τραγούδησαν και μάλιστα στο τέλος αγκαλιάστηκαν. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια της γυναίκας του τραγουδιστή, την -για πολλούς- πέτρα του σκανδάλου. Έλιωσε ο πάγος; Ο χρόνος φαίνεται πως κλείνει όλες τις πληγές.

«Την περιμένουμε»
Όταν η Έλλη Κοκκίνου συνοδευόμενη από τον κολλητό και κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο μπήκε στο κλαμπ που τραγουδάει ο Διονύσης Σχοινάς, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Οι… διπλωματικές σχέσεις του πρώην ζευγαριού είχαν διακοπεί και οι σχέσεις τους ήταν τόσο ψυχρές που θύμιζαν Σιβηρία! Κάθισε στο τραπέζι με το φίλο της και «ψυχή» του μαγαζιού Χρήστο Δεληλάμπρο και κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους. Ο Σχοινάς την είδε και ατάραχος είπε: «Αν κάποια στιγμή θέλει να ανέβει πάνω, την περιμένουμε».
Η Έλλη προτίμησε στην αρχή να μείνει «καρφωμένη» στη θέση της, όμως ο Δεληλάμπρος πήρε το μικρόφωνο και φώναξε ότι ο κόσμος απαιτεί από την Κοκκίνου να τραγουδήσει. Έπειτα από αρκετό «ψηστήρι» η τραγουδίστρια είπε τελικά το «ναι» και βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τον Σχοινά.
Οι δυο τους τραγούδησαν ανεβάζοντας στα ύψη το κέφι, ενώ στο τέλος αγκαλιάστηκαν, δείχνοντας πως ό,τι έχει συμβεί μεταξύ τους ανήκει στο παρελθόν. Με το που αγκαλιάστηκαν, όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στη σύζυγο του Διονύση Σχοινά Καίτη Γαρμπή, η οποία ήταν στο μαγαζί, προκειμένου να δουν την αντίδρασή της βάζοντας… στοιχήματα ότι ζήλεψε κι έγινε έξω φρενών. Μην ξεχνάμε ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κατηγορηθεί ότι «έκλεψε» τον Σχοινά από την Κοκκίνου, άσχετα αν αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά και λέγεται ότι η σχέση της Καίτης και του Διονύση άρχισε καιρό μετά το χωρισμό του από την Έλλη. Η Γαρμπή παρακολουθούσε χαμογελαστή και μάλιστα χειροκρότησε και τους δύο. Είπαμε, ο χρόνος γιατρεύει πολλές πληγές…

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : athensmagazine.gr

Related posts