Τηγανίτες με μέλι και κανέλα – Η λαχταριστή συνταγή που θα λατρέψετε!

Οι τηγανίτες είναι οι αγαπημένες των μικρών μας φίλων αλλά και των μεγαλυτέρων. Είναι κατάλληλες για πρωινό αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εμείς σας προτείνουμε να τις φτιάξετε με μέλι και κανέλα.

ΥΛΙΚΑ:
Για τη ζύμη:
• 5 κούπες χλιαρό νερό

• 3 βανίλιες
• 1 κ.σ. ζάχαρη
• αλεύρι φαριν απ (όσο χρειαστεί) για να έχει μορφή χυλού
• ελαιόλαδο

Για πασπάλισμα:
• μέλι (όσο θέλετε)

• κανέλλα (όσο θέλετε)
• ζάχαρη (όσο θέλετε)

loading...

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.

2. Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά σιγά, και στο ίδιο σημείο, να μην απλώνει!
3. Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.
4. Μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!

 

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!