Τελείωσε τους Αλέξη! Έξαλλος ο Τσίπρας με τους «νταήδες» της Σούπερ Λιγκ! Τι αποφάσεις καλείται να πάρει σήμερα;

Το μαχαίρι στο κόκκαλο φαίνεται να είναι αποφασισμένος να φτάσει ο Σταύρος Κοντονής!

loading...

Μετά από όσα έγιναν στη συνεδρίαση, της Τρίτης (24/2), της Σούπερ Λίγκας ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει λάβει την απόφαση ότι η μόνη λύση για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στη χώρα μέχρι νεωτέρας.

Μάλιστα, ο κ. Κοντονής έχει ενημερώσει ήδη τον Αλέξη Τσίπρα για αυτή του την πρόθεση, με τον πρωθυπουργό να αποφασίζει για το αν θα κάνει δεκτή ή όχι τη σχετική εισήγηση του υφυπουργού, στη συνάντηση που θα έχουν.

Η επίσκεψη του Σταύρου Κοντονή στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 αύριο το πρωί είχε αποφασισθεί από το μεσημέρι.

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!