ΤΩΡΑ: Άσχημα τα πράγματα από την Ευρώπη! Με ποιον επικοινώνησε εσπευσμένα ο Αλέξης Τσίπρας;

Τα μηνύματα από το Eurogroup και τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων εταίρων δεν…φαίνονται και πολύ θετικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμα μια επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Κινέζο ομόλογό του Λι Κετσιάνγκ.

Πάντως το κεντρικό θέμα συζήτησης των δύο αντρών, φαίνεται να ήταν το ενδεχόμενο μιας ελληνικής αποστολής στο Πεκίνο που θα αναλάβει την προεργασία ενόψει της επίσκεψης του Τσίπρα στην Κίνα και όχι κάτι… ανησυχητικό.

loading...

«Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για εμβάθυνση της οικονομικής, εμπορικής και πολιτισμικής συνεργασίας των δύο χωρών», ανέφερε ο αξιωματούχος. Θυμίζουμε ότι πριν λίγη ώρα υπήρξε διάψευση από την Κίνα για πιθανή οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια