Σίγουρα δεν το έχετε δοκιμάσει Το κέικ είναι νόστιμο, όταν όμως χρησιμοποιείς λίγο και την φαντασία σου, γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και ευχάριστο.Το ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ σας έχει την πιο τρελή συνταγή που θα μπορούσε να είναι μεγάλη απόλαυση για το Πάσχα, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι απολαυστική κάθε άλλη εποχή του χρόνου.
Για να ξεκινήσετε πρέπει να αδειάσετε το αυγό το οποίο είναι λίγο ζόρικο και να αφήσετε μόνο το κέλυφος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει καλά το κέλυφος από μέσα για να ρίξετε το κέικ σας, Το χρώμα είναι προτιμότερο να είναι κίτρινο για να ταιριάζει με το χρώμα του αυγού. Δείτε το βίντεο…
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!