Σοκ: Την αποκεφάλισε μέσα σε σούπερ μάρκετ και… έφυγε κρατώντας το κεφάλι στα χέρια

Λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Jennifer Mills – Westley στην Ισπανία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος επιτέθηκε στην 60χρονη γυναίκα μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, τη δολοφόνησε, την αποκεφάλισε και στη συνέχεια έφυγε από κατάστημα κρατώντας το κεφάλι της στα χέρια του.

loading...

Όπως ανακοινώθηκε, η 60χρονη δεν μπόρεσε να σταματήσει την άγρια επίθεση που δέχτηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ στο θέρετρο Los Cristianos στην Τενερίφη.

Ειδικότερα, ο 29χρονος Deyan Deyanov, που πάσχει από ψυχική διαταραχή, πήρε ένα μαχαίρι από το ράφι και άρχισε να μαχαιρώνει τη γυναίκα επανειλημμένα στο λαιμό. Μάλιστα, όταν την αποκεφάλισε, πήρε το ακρωτηριασμένο μέλος και βγήκε με αυτό έξω από το κατάστημα.

Από την πλευρά της, η κόρη του θύματος, η οποία κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ακούγοντας τις λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας της μητέρας της.

Η ιατροδικαστής, Jacqueline Lake, σημείωσε ότι το θύμα δεν μπορούσε να αντιδράσει από τη βιαιότητα της επίθεσης: «Πήρε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε από πίσω, διαπερνώντας επανειλημμένα τον λαιμό της με αποτέλεσμα να την αποκεφαλίσει.

Πήρε το κεφάλι της στα χέρια και βγήκε από το σούπερ μάρκετ. Εξασφάλισε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει το θύμα του χωρίς κανένα κίνδυνο για τον εαυτό του».

Ο δράστης καταδικάστηκε σε 20 χρόνια σε μια ασφαλή ψυχιατρική μονάδα στη Σεβίλλη μετά από την άγρια επίθεση που έλαβε χώρα στις 13 Μαΐου του 2011.

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!