ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
Search
soknutela

Σοκολατένια απόλαυση με Νutella με 3 υλικά…για αρχάριους

Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους για ένα πολύ εύκολο και πολύ γρήγορο γλύκισμα με Nutella με 3 μόνο υλικά έτοιμο για το ψυγείο σε 10-15 λ. Ένα αφράτο πεντανόστιμο, λαχταριστό σοκολατένιο γλυκό που σίγουρα θα απολαύσετε.
 
Υλικά 
•225 γρ. τυρί κρέμα [τύπου Philadelphia] σε θερμοκρασία δωματίου
•370 γρ. Nutella
•2 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας
 
Εκτέλεση 
1.Σε ένα μπολ βάζετε το τυρί κρέμα και τη Nutella και τα χτυπάτε καλά με το χέρι ή το μίξερ χειρός μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
2.Βάζετε το μείγμα με τη βοήθεια ενός κουταλιού σε μεμβράνη, δώστε ένα στρογγυλό σχήμα κλείστε καλά τη μεμβράνη και βάλτε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει. 
3.Μόλις παγώσει το βγάζετε από το ψυγείο το βάζετε σε πιατέλα, διαμορφώνετε στη πιατέλα ένα “πομπέ” σχήμα και το γαρνίρετε με τις σταγόνες κουβερτούρας . Σερβίρετε το γλυκό ως έχει ή το συνοδεύετε με σοκολατένια μπισκότα ή φρέσκα φρούτα.
 
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *