ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Σε μοναστήρι έχει κλειστεί ο Βαγγέλης; Που έχουν στραφεί οι έρευνες ύστερα από εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Σε μοναστήρι έχει κλειστεί ο Βαγγέλης; Που έχουν στραφεί οι έρευνες ύστερα από εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου

Μία γυναίκα στον Πειραιά ισχυρίστηκε ότι είδε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχίζεται, με αποτέλεσμα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος την περασμένη εβδομάδα να εκδώσει εγκύκλιο, ούτως ώστε να διεξαχθούν έρευνες σε μονές ανά την επικράτεια για τον νεαρό, σύμφωνα με το agioritikovima.gr.

Δείτε την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου:

«Περί εξαφανίσεως Ενηλίκου»

Προς

την Ιεράν Αρχιεπισκοπήν Αθηνών και
τας Ιεράς Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος
Διά του παρόντος διαπέμπομεν υμίν, συνημμένως, το υπ᾿ αριθμ. πρωτ. 3005/2/443η/12.2.2015 έγγραφον της Ελληνικής Αστυνομίας, περί εξαφανίσεως του Ευαγγέλου Γιακουμάκη του Ανδρέου και της Μαρίας, εκ Ρεθύμνου Κρήτης, ετών 20, φοιτητού εις την Γαλακτοκομικήν Σχολήν Κατσικά Ιωαννίνων και διαμένοντος εις την φοιτητικήν Εστίαν της ως είρηται Σχολής. Διατυπώνεται υπόθεσις, εκ τινων πληροφοριών, ότι εγκαταβιοί πιθανώς εις τινα Ιεράν Μονήν εν Ελλάδι.

Εντολή και Εξουσιοδοτήσει της Ιεράς Συνόδου

Ο Αρχιγραμματεύς
† Ο Μεθώνης Κλήμης

Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : athensmagazine.gr

Related posts