Search
podia

Πώς να ξεκουράσετε τα πόδια σας μέσα σε 15 λεπτά

Πόσες φορές μετά από μια κουραστική ημέρα ονειρεύεστε ένα ωραίο μασάζ στα πόδια αλλά δεν έχετε ποιος να σας το κάνει; Δεν πειράζει υπάρχει τρόπος να το κάνετε μόνοι σας με ένα τέλειο λαδάκι που πιστέψτε μας θα σας βοηθήσει να κάνετε απίθανο μασάζ.

Θα χρειαστείτε: 2 κουταλιές λάδι καρύδας, 1 κουταλάκι ξύδι και μισό κουταλάκι έλαιο μέντας. Βάζετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και βάλτε λίγο από το μείγμα στα χέρια σας κάνοντας μασάζ στα πόδια σας.

Αμέσως μετά τοποθετείστε τα πόδια σας σε ένα πιο ψηλό σημείο και ξεκουραστείτε για 15 λεπτά. Για το τέλος φορέστε κάλτσες και θα δείτε πόσο ανάλαφρα θα είναι τα πόδια σας.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *