Search
1584

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ομαδικός βιασμός 19χρονης σε παραλία: Έβλεπαν 100άδες και δεν έκαναν τίποτα!!! (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Έχοντας προχωρήσει σε δύο συλλήψεις, οι αρχές αναζητούν τους άλλους δράστες του ομαδικού βιασμού 19χρονης σε πολυσύχναστη παραλία στη Φλόριντα.

Η νεαρή γυναίκα, που βιάστηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, δεν είχε ιδέα για αυτό που της συνέβη της μέχρι που αναγνώρισε τον εαυτό της σε φωτογραφίες από τον ανατριχιαστικό ομαδικό βιασμό.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα θολές φωτογραφίες από βίντεο στο οποίο καταγράφηκε ο βιασμός της σε μια ξαπλώστρα μεταξύ 10 με 12 Μαρτίου.

Το βίντεο ντοκουμέντο περιγράφεται από ανώτερους αξιωματικούς ως ένα από τα πιο αηδιαστικά και αποκρουστικά που έχουν δει ποτέ.

Εκατοντάδες νέοι βρίσκονταν στο σημείο λίγα μέτρα μακριά φωνάζοντας, πίνοντας και αγνοώντας την επίθεση που λάμβανε χώρα μπροστά στα μάτια τους.
152
Στο βίντεο διακρίνονται μάλιστα 3 κοπέλες να στέκονται και να μιλάνε δίπλα ακριβώς από το σημείο όπου οι δράστες βίαζαν το αναίσθητο θύμα τους.

“Της έδωσαν κάποιο ναρκωτικό και λιποθύμησε”, σημείωσε ο αστυνομικός Ruth Corley, τονίζοντας πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί μέχρι που επικοινώνησαν μαζί της οι αρχές και αναγνώρισε τον εαυτό της από τα τατουάζ της.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 22χρονο Delonte Martistee και τον 23χρονο Ryan Austin Calhoun την Παρασκευή και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης μετά την ανακάλυψη του ανατριχιαστικού βίντεο.

Ο Delonte Martistee παραμένει υπό κράτηση, ενώ ο Ryan Austin Calhoun έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Η αστυνομία είναι αισιόδοξη για τον εντοπισμό ενός τρίτου υπόπτου, ενώ πιστεύεται ότι στον ομαδικό βιασμό συμμετείχε ένας ακόμα άντρας που θα είναι δύσκολο να εντοπιστεί, καθώς φαίνεται μόνο το χέρι του.

 

 

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *