Search
desktop_1423158389

Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δε θα είχαν ιδέα τι να κάνουν με ένα σπασμένο και εγκαταλειμμένο λεωφορείο, γεμάτο τρύπες από σφαίρες. Ο ιδιοκτήτης, όμως, του καφέ “Άγριο θυμάρι” στο νησί Saturna της Βρετανικής Κολομβίας, μάλλον ήξερε!

Το 2012 βρήκε σε μια μάντρα, ένα παλιό διώροφο λεωφορείο. Φτιαγμένο το 1963, χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μαζικής μεταφοράς μέχρι το 1976. Το 1978, το λεωφορείο ήταν η μασκότ και το μέσο μεταφοράς ομάδας που συμμετείχε σε αγώνες στον Καναδά. Κάποια στιγμή εγκαταλείφθηκε. Άγνωστο πως, απέκτησε και τρύπες από σφαίρες.

Μετά από πέντε μήνες σκληρής δουλειάς, ο Aleah έφτιαξε το “Άγριο θυμάρι”. Είδε εξ’ αρχής τις τεράστιες δυνατότητες του παλιού λεωφορείου και το μετέτρεψε σε ένα καφέ που εκτός από ροφήματα, προσφέρει καθημερινά πρωινό και μεσημεριανό. Θα ξαφνιαστείτε με τη μεταμόρφωση του!

Το “Άγριο θυμάρι” είναι πλέον ένα όμορφο μαγαζί. Μα δεν ήταν πάντα έτσι!

diaforetiko.gr : desktop 1423158381 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Ο ιδιοκτήτης βρήκε το λεωφορείο σε μια μάντρα του Surrey στη Βρετανική Κολομβία. Η κατάσταση του δεν ήταν και πολύ καλή αλλά είχε δυνατότητες! Γι’ αυτό δε δίστασε στιγμή να το αγοράσει!

diaforetiko.gr : desktop 1423158384 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Το λεωφορείο μεταφέρθηκε στο νησί με το καράβι της γραμμής. Χώρεσε οριακά!

diaforetiko.gr : desktop 1423158387 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Ο Aleah και οι φίλοι του στρώθηκαν αμέσως στη δουλειά! Είχαν πολλά να κάνουν!

diaforetiko.gr : desktop 1423158389 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Ιδού το εσωτερικό του λεωφορείου πριν τη ριζική αναμόρφωση!

diaforetiko.gr : desktop 1423158391 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Για να δουλέψουν στον πάνω όροφο, χρειάστηκε να ενισχύσουν το πάτωμα προς αποφυγή ατυχημάτων!

diaforetiko.gr : desktop 1423158394 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Το λεωφορείο έχει 42 παράθυρα!

diaforetiko.gr : desktop 1423158401 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Πέρα από το εσωτερικό του, αποκαταστάθηκε και η εξωτερική όψη του λεωφορείου.

diaforetiko.gr : desktop 1423158396 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Η κουζίνα ετοιμάζεται!

diaforetiko.gr : desktop 1423158403 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Δεν μπορούσαν, βέβαια, να μη βάψουν και το εξωτερικό του λεωφορείου.

diaforetiko.gr : desktop 1423158398 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Φυσικά, αλλάχθηκαν και τα καθίσματα.

diaforetiko.gr : desktop 1423158406 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Ύστερα από σκληρή δουλειά, ο Aleah έβγαλε άδεια λειτουργίας. Πλέον, ήταν έτοιμα όλα!

diaforetiko.gr : desktop 1423158409 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Η κουζίνα μπορεί να είναι στενή, μα είναι το αρχηγείο του “Άγριου θυμαριού”.

diaforetiko.gr : desktop 1423158412 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Το μαγαζί ανοίγει τις πόρτες του στις 5:45 το πρωί. Οι εργαζόμενοι βέβαια, ξεκινούν τις προετοιμασίες από τις 4:30!

diaforetiko.gr : desktop 1423158417 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Οι πελάτες μπορούν να παίξουν βιντεοπαιχνίδια όσο απολαμβάνουν τον καφέ τους.

diaforetiko.gr : desktop 1423158419 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

loading...

Πάνω από 100 άτομα δούλεψαν για να πάρει το “Άγριο θυμάρι” την τελική του μορφή!

diaforetiko.gr : desktop 1423158422 Πήραν ένα εγκαταλειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε κάτι που θα σας ενθουσιάσει.

Ο Aleah ευχαρίστησε θερμά όλους όσους στήριξαν το “Άγριο θυμάρι” από τότε που ήταν απλά μια ιδέα! Χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους και την κοινότητα του νησιού Saturna, το μαγαζί όχι μόνο πήρε σάρκα και οστά αλλά έγινε το στέκι της περιοχής!

 

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *