ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ανακαλείται παρτίδα επικίνδυνου ελαιόλαδου! ΔΕΙΤΕ ποιο είναι… (φωτό)

Στην ανάκληση παρτίδας ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυκυλκικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες σε επίπεδα πουυπερβαίνουν τη νομοθεσία, προχωράει ο ΕΦΕΤ.

Είχε προηγηθεί έλεγχος ασφάλειας και ποιότητας του προϊόντος στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

MESTO

Πρόκειται για το ελαιόλαδο με την εμπορική ονομασία «ΜΕΣΤΟ», Ελαιόλαδο αποτελούμενο από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα, σε συσκευασία του 1 Lt., με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 07/3/2016 και Lot 18499. Το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την Nutria Α.Ε., με έδρα Ν. Ψυχικό Αττικής, για λογαριασμό της ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ ΑΕΒΕ, με έδρα Χαλάνδρι Αττικής.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση – απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

 

loading...

Καλούνται όσοι καταναλωτές έχουν ήδη προμηθευτεί το παραπάνω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

 

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!