ΠΕΡΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… Η CIA ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»!

ΠΕΡΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… Η CIA ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»!

Γράφει: Ειδικός Συνεργάτης.
Στο πολύκροτο βιβλίο του «Πώς ήλθε το Τζιχάντ στην Ευρώπη;», ο Γερμανός δημοσιογράφος Jürgen Elsässer (Γιούργκεν Ελζαίσσερ) προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την εμπλοκή των Δυτικών Μυστικών Υπηρεσιών στα μέτωπα του Αφγανιστάν και της Βαλκανικής αλλά και σχετικά με την ανάμειξή τους στην κατασκευή της λεγομένης «Τρομοκρατίας». Σε βαρυσήμαντη συνέντευξή του στην δημοσιογράφο Σύλβια Καττόρι, που εδόθη μεν προ ετών αλλά διατηρεί στο ακέραιο την αξία της και την επικαιρότητά της, διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής αποκαλυπτικά:

– Η έρευνά σας για τις δράσεις των Μυστικών Υπηρεσιών οδηγεί σε ένα τρομακτικό πόρισμα. Ανακαλύπτουμε ότι από την δεκαετία του ’80 οι ΗΠΑ επένδυσαν δισεκατομμύρια δολλάρια στην χρηματοδότηση εγκληματικών δραστηριοτήτων και ότι εμπλέκονται άμεσα, μέσω της CIA, σε επιθέσεις που αποδίδονται σε Μουσουλμάνους. Πείτε μας για την συμβολή του βιβλίου σας.

Είναι το μόνο έργο που αναδεικνύει τον δεσμό μεταξύ των πολέμων στην Βαλκανική, την δεκαετία του ’90, και της επιθέσεως της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Όλες οι μεγάλες επιθέσεις, στην Ν. Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Μαδρίτη δεν θα είχαν συμβεί χωρίς την στρατολόγηση των Ισλαμιστών πολεμιστών του Τζιχάντ (Σ.Μ.: «Ιερός Πόλεμος»), που κατηγορήθηκαν για τις επιθέσεις αυτές εκ μέρους των Αμερικανικών και Βρεττανικών Μυστικών Υπηρεσιών.
Ρίχνω νέο φως στο ζήτημα της χειραγωγήσεως που ασκούν οι Υπηρεσίες Πληροφοριών. Άλλα βιβλία ανέφεραν επίσης την παρουσία του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην Βαλκανική, αλλά οι συγγραφείς τους παρουσίασαν τους Μουσουλμάνους μαχητές στην Βαλκανική ως εχθρούς της Δύσεως. Η πληροφόρηση που εγώ συνέλεξα από πολλές πηγές αποδεικνύει ότι αυτοί οι Ισλαμιστές μαχητές του Τζιχάντ ήσαν μαριονέττες στα χέρια της Δύσεως – και όχι, δήθεν, εχθροί της.

– Στην περίπτωση του πολέμου στην Βαλκανική η χειραγώγηση σκιαγραφείται καθαρά στο βιβλίο σας. Οι ΗΠΑ υποστήριξαν τον Μπιν Λάντεν για να οργανώσει τους Μουτζαχεντίν (της Βοσνίας). Πώς μπορεί κανείς να συνεχίζει να αγνοεί ότι αυτές οι ενέργειες, που τρομοκρατούν την κοινή γνώμη, δεν θα συνέβαιναν ποτέ εάν αυτοί οι «τρομοκράτες» δεν είχαν καθοδηγηθεί και χρηματοδοτηθεί από τις Δυτικές Μυστικές Υπηρεσίες;

Για να ακριβολογούμε: Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου υπήρξαν συνέπεια των δυτικών πολιτικών της δεκαετίας του ’90. Διότι το ΝΑΤΟ τοποθέτησε τους Ισλαμιστές μαχητές του Τζιχάντ στην Βαλκανική και συνεργάσθηκε μαζί τους. Οι Ισλαμιστές μαχητές, που φέρονται ως υπεύθυνοι των επιθέσεων της 11/9/2001, ήσαν μέρος αυτού του δικτύου.

– Κατά την γνώμη σας, τι συμφέρον είχαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία να στρέψουν τους λαούς της Βαλκανικής τον έναν εναντίον του άλλου;

Η Δύση είχε κοινό συμφέρον στην καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας, στην αποδόμησή της, διότι, μετά το τέλος του σοβιετικού συνασπισμού, η Γιουγκοσλαβία θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ευφυές υπόδειγμα (για άλλες χώρες), αλλά η Δύση ήθελε να επιβάλει το νεοφιλελεύθερο πρότυπο σε όλες τις χώρες. Πιστεύω ότι την δεκαετία του ’90 έμπνευση για την πολιτική των ΗΠΑ αποτέλεσε η (προηγούμενη) νίκη τους εναντίον των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν. Αυτό το πρότυπο θέλησαν να εφαρμόσουν και στα Βαλκάνια…

– Ποιον σκοπό υπηρετούσαν οι ΗΠΑ επιτιθέμενες εναντίον της Σερβίας; Στο βιβλίο σας αναφέρετε την επιδίωξη των ΗΠΑ να εγκατασταθούν σε μια στρατηγική περιοχή κείμενη επάνω στην οδό μεταφοράς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου της Κεντρικής Ασίας, αλλά (αναφέρετε) και το ότι η συμμαχία των ΗΠΑ με τους (Βοσνίους) Μουσουλμάνους του Ιζετμπέκοβιτς εξυπηρετούσε και έναν δεύτερο σκοπό: να δημιουργήσει έναν μουσουλμανικό εξτρεμισμό στην πόρτα της Ευρώπης, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει στο πλαίσιο τρομοκρατικών χειραγωγήσεων. Εάν ναι, τότε για ποιον λόγο;

Οι ΗΠΑ ήθελαν, όπως και η Αυστρία περί τα τέλη του 19ου αιώνος στην Βοσνία, να δημιουργήσουν ένα «Ευρωπαϊκό Ισλάμ», για να αδυνατήσουν τα ισλαμικά κράτη της Μέσης Ανατολής, ήτοι το Ιράν και τα Αραβικά κράτη. Σε αυτόν τον στόχο των Δημοκρατικών, οι Νεοσυντηρητικοί προσέθεσαν και τον δικό τους: να κατασκευάσουν ένα παράνομο δίκτυο από «φουνταμενταλιστές-μαριονέττες», για να κάνουν την βρώμικη δουλειά ενάντια στην «παλαιά» Ευρώπη.

– Το αποτέλεσμα ήταν ένας τρομακτικός εμφύλιος πόλεμος. Πώς μπόρεσε η Ευρώπη να συμμετάσχει στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, που έμοιαζε να είναι ένα τέλειο παράδειγμα επιτυχούς συμβιώσεως μεταξύ εθνικών ομάδων; Καθιστώντας τους Σέρβους ενόχους δεν κατέστρεψε η Ευρώπη μια χώρα που αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της μεταπολεμικής περιόδου; Σε ποιαν νομιμοποίηση βάσισε την επέμβασή της;

Αρχικά, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η Γερμανία κατηύθυνε την επίθεση στηριγμένη στις αρχές της αυτοδιαθέσεως των εθνοτικών ομάδων, δηλαδή, με άλλα λόγια, στην παλιά συνταγή του Χίτλερ εναντίον της Τσεχοσλοβακίας και της Πολωνίας το 1938 και το 1939. Κατόπιν ανέλαβαν τα ηνία οι ΗΠΑ, εγκωμιάζοντας τα «ανθρώπινα δικαιώματα» – μία προφανή πομφόλυγα.

– Βλέπετε δεσμούς μεταξύ των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών και των επιθέσεων της 11/9/2001;

Υπάρχουν δεσμοί αλλά δεν ανέλυσα την φύση τους. Επί παραδείγματι, αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου συνελήφθη ένας συγκεκριμένος αριθμός Ισραηλινών πρακτόρων στις ΗΠΑ. Ήσαν παρόντες σε μέρη στα οποία είχαν προπαρασκευασθεί οι επιθέσεις. Ορισμένοι αναλυτές θεωρούν αυτό ως απόδειξη ότι το Ισραήλ ήταν ευθέως αναμεμειγμένο στις επιθέσεις. Θα μπορούσε, όμως, να σημαίνει και κάτι άλλο: ότι, ενδεχομένως, οι εν λόγω πράκτορες παρακολουθούσαν το τι συνέβαινε, ότι ήσαν ενήμεροι του γεγονότος ότι Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες υποστήριζαν αυτούς τους «τρομοκράτες» κατά την προετοιμασία των επιθέσεων, αλλά κράτησαν αυτή την γνώση για τον εαυτό τους, για να την εκμεταλλευθούν την κατάλληλη στιγμή, υπό την μορφή ενός εκβιασμού, όταν παραστεί ανάγκη: «Αν δεν αυξήσετε την υποστήριξή σας προς το Ισραήλ, θα δώσουμε αυτήν την πληροφορία στα ΜΜΕ»… Επί του παρόντος ξέρουμε μόνον ότι αυτοί οι τύποι ήσαν εκεί και ότι συνελήφθησαν, αλλά απαιτούνται περαιτέρω έρευνες.

– Ο Μπιν Λάντεν π.χ. γνώριζε ότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ΗΠΑ;

Δεν μελέτησα την περίπτωσή του, μελέτησα όμως την περίπτωση του Αλ Ζαουαχίρι, που ήταν το δεξί χέρι του Μπιν Λάντεν και ο επικεφαλής των επιχειρήσεων στην Βαλκανική. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ταξίδεψε διά μέσου των ΗΠΑ, μαζί με έναν πράκτορα της Διοικήσεως Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, για να συλλέξει χρήματα για το Τζιχάντ. Άρα, ο άνθρωπος αυτός, ενόσω συνέλεγε χρήματα, γνώριζε ότι συμμετέσχε σε μια δραστηριότητα υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ.

– Καταθέτετε αποδείξεις ότι οι επιθέσεις που συνέβησαν από το 1996 (επιθέσεις στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Παρισιού) δεν θα ήσαν καν δυνατές, εάν δεν μεσολαβούσε ο πόλεμος στην Βαλκανική, και χρεώνετε τις επιθέσεις αυτές, που άφησαν πίσω τους χιλιάδες θύματα, σε Δυτικές Μυστικές Υπηρεσίες. Άρα, η κοινή γνώμη στη Δύση εξαπατήθηκε από τις κυβερνήσεις της, οι οποίες ενεπλάκησαν σε τρομοκρατικές ενέργειες;

Το τρομοκρατικό δίκτυο, το οποίο εξύφαναν οι Αμερικανικές και Βρεταννικές Μυστικές Υπηρεσίες, διαρκούντος του εμφυλίου πολέμου στην Βοσνία και, αργότερα, στο Κοσσυφοπέδιο, τις προμήθευε με μια δεξαμενή εξτρεμιστών, τους οποίους βρίσκουμε αργότερα αναμεμειγμένους στις επιθέσεις της Νέας Υόρκης, της Μαδρίτης, του Λονδίνου.

– Πώς, ακριβώς, συνέβη αυτό;

Αφού τελείωσε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στρατολόγησε αυτούς τους μαχητές του Τζιχάντ. Αυτή ήταν η δουλειά του. Αυτός τους εκπαίδευσε, εν μέρει με την υποστήριξη της CIA, και τους τοποθέτησε στην Βοσνία. Οι Αμερικανοί ανέχθηκαν την διασύνδεση μεταξύ του (Βοσνίου Μουσουλμάνου) Προέδρου Ιζετμπέκοβιτς και του Μπιν Λάντεν. Μάλιστα, δυο χρόνια αργότερα, το 1994 οι Αμερικανοί άρχισαν να στέλνουν όπλα (προς τους Βοσνίους Μουσουλμάνους), με μια κοινή παράνομη επιχείρηση μαζί με το Ιράν. Μετά την Συνθήκη του Νταίϋτον, τον Νοέμβριο του 1995, η CΙΑ και το Πεντάγωνο στρατολόγησαν για λογαριασμό τους τους καλυτέρους εκ των μαχητών του Τζιχάντ που είχαν πολεμήσει στην Βοσνία.

– Αλλά πώς γίνεται να πέσουν αυτοί οι Μουσουλμάνοι στα χέρια Μυστικών Υπηρεσιών που εξυπηρετούσαν συμφέροντα αντιτιθέμενα στους ιδεολογικούς στόχους τους δικούς τους;

Ανέλυσα μαρτυρικές καταθέσεις δοθείσες από μαχητές του Τζιχάντ που ανεκρίθησαν από την Γερμανική Δικαιοσύνη. Είπαν ότι μετά την Συνθήκη του Νταίϋτον, που όριζε ότι όλοι οι αλλοδαποί πρώην μαχητές όφειλαν να εγκαταλείψουν την χώρα, δεν είχαν πια χρήματα, ούτε πού να πάνε. Αλλά και όσοι μπορούσαν να παραμείνουν στην Βοσνία (διότι είχαν προμηθευθεί βοσνιακά διαβατήρια) και αυτοί ήσαν χωρίς δουλειά και χωρίς λεφτά. Έτσι, όταν μιαν ημέρα ήλθαν εκείνοι που τους στρατολόγησαν και τους χτύπησαν την πόρτα και τους πρότειναν να υπηρετήσουν στον στρατό της Βοσνίας αντί μηνιαίας αμοιβής τριών χιλιάδων δολλαρίων, φυσικά, οι Ισλαμιστές πρώην μαχητές δεν ήξεραν ότι στρατολογήθηκαν και πληρώνονταν από πράκτορες της CIA, για να υπηρετούν τις ΗΠΑ!

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : hellasforce.com

Related posts