Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]

Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν Μπρους Τζένερ ενεπλάκη σε θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν το αυτοκίνητό του έσπρωξε ένα άλλο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και η οδηγός του σκοτώθηκε.

loading...

Ο 65χρονος πρώην Ολυμπιονίκης, χτύπησε την Cadillac Escalade του στο πίσω μέρος του λευκού Lexus του θύματος, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε ένα Hummer που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, σκοτώνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα που οδηγούσε το Lexus.

Συνολικά 4 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο τροχαίο, και πέντε παιδιά – και δύο ενήλικες – νοσηλεύονται, ενώ ο Τζένερ βγήκε αλώβητος. Η αστυνομία υπέβαλε τον Τζένερ σε διάφορα τεστ νηφαλιότητας και πλέον οι ερευνητές προσπαθούν να προσδιορίσουν την ακριβή αιτία του τροχαίου. 

 

Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο [εικόνες]

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!