Search
police

Οικογενειακή τραγωδία: Αγοράκι 2 ετών πυροβόλησε και σκότωσε την αδελφή του

Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ, επαναφέρει με …τον χειρότερο τρόπο στην επικαιρότητα το θέμα της οπλοκατοχής.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο τραγικός θάνατος μιας 11χρονης, που έπεσε νεκρή ενώ έπαιζε με τα αδέλφια της. Ο αδελφός της, ηλικίας 2 ετών, ήταν εκείνος που την πυροβόλησε, καθώς έπαιζε με όπλο, μέσα στο σπίτι τους στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο αδελφών τους!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, κι ενώ η μητέρα τους βρισκόταν στο μπάνιο. Το όπλο είχε φέρει στο σπίτι ο φίλος της μητέρας τους.

Η άτυχη μικρή δέχτηκε τη σφαίρα στον ώμο, όμως γρήγορα μετακινήθηκε στο στήθος της και το κορίτσι εξέπνευσε στο νοσοκομείο, περίπου μισή ώρα μετά το χτύπημα.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *