Search
7f374014bc211b00c76816fb7a81b393

Ντροπή σου ΑΚΑΡΔΗ! Δείτε γιατί ήθελε να εγκαταλείψει το μωρό και την οικογένειά της μία μητέρα! (PHOTOS)

Μέσα σε μία μέρα η γη χάθηκε κάτω από τα πόδια του πατέρα…

Ο Samuel Forrest ανακάλυψε πως ο γιος του γεννήθηκε με σύνδρομο Down και οτι αυτός θα ήταν ο λόγος που θα τον εγκατέλειπε και η γυναίκα του, καθώς δεν το ήθελε και επιθυμούσε να μεγαλώσει μόνος του το παιδί!

Ο μικρός Leo, γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, σε νοσοκομείο της Αρμενίας. Οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το παιδί του έχει σύνδρομο Down και μετά το αρχικό σοκ, όταν κράτησε τον γιο του στην αγκαλιά του ένιωσε απίστευτη χαρά και αγάπη!

«Τον κοίταξα και είπα: Είναι πανέμορφος! Ήμουν σίγουρος πως θα τον κρατήσω», είπε συγκεκριμένα στο ABC! Όταν όμως συνάντησε την μητέρα του, ήταν απόλυτη. Του είπε πως εάν τον κρατούσε θα έπαιρναν διαζύγιο!

Μία εβδομάδα μετά έκανε την υπόσχεσή της πραγματικότητα. Συμπλήρωσε αίτηση διαζυγίου και του απαγόρευσε να μείνει στο σπίτι! Η «μητέρα» του παιδιού, Ruzan Badalyan, είναι μία από τις πολλές μητέρες της χώρας, που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους, εάν έχουν κάποιο πρόβλημα…

Το θετικό ωστόσο είναι, πως από εκείνη την στιγμή, έχει οργανωθεί ολόκληρη εκστρατεία μέσω διαδικτύου και έχουν συνεισφέρει πολλοί στην χορηγία του πατέρα!

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *