ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
Search
φωτο1

Λέσβος: Στο έλεος της κακοκαιρίας – Ασταμάτητες οι καταιγίδες σε Μυτιλήνη και Λήμνο

Σφοδρή βροχόπτωση συνοδευόμενη από αστραπόβροντα πλήττει τώρα μεγάλο μέρος της Λέσβου προκαλώντας ήδη σοβαρά προβλήματα κυρίως στους δρόμους οι όποιοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια λόγο βουλωμένων φρεατίων… 



Από αργά απόγευμα της Κυριακής 28/12/14 η πυροσβεστική υπηρεσία δέχεται κλήσεις για πλημμυρισμένους δρόμους και πεσμένα δέντρα, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία, καθώς δρόμοι στο επαρχιακό δίκτυο βρίσκονται κάτω από το νερό.

Οι αρχές συνιστούν στους κατοίκους της Λέσβου να αποφύγουν να βγουν από τα σπίτια τους παρά «μόνον σε περίπτωση ανάγκης» ή αν είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στην δουλειά τους.

Ισχυρές καταιγίδες έχουμε αυτήν την ώρα στην περιοχή από Καλλονή έως Παγανη ενώ συνεχίζονται εδώ και ώρες με μεγάλη ένταση οι βροχοπτώσεις στην Μυτιλήνη αλλά και σε όλη την Λέσβο.

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, σύμφωνα με πληροφορίες μας…

Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταγραφεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα

Να τονίσουμε ότι συνεχώς έχουμε μείωση στην τάση του ρεύματος σε πολλά μέρη του νησιού μας

 

 

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *