Search
koukoula

Η κάμερα «έπιασε» τους 4 που βασάνισαν τον φύλακα μέχρι θανάτου

Τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα προσωπά τους καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης σκαφών αναψυχής στο Καρακόνερο της Ρόδου, κατά τη διάρκεια της «εισβολής», του βασανισμού και του φόνου του 60χρονου φύλακα της επιχείρησης.

Τις νέες πληροφορίες δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της Ροδιακής, η οποία και κάνει λόγο για «άγριες σκηνές» τις οποίες κατέγραψε η κάμερα, συμπληρώνοντας ότι οι δράστες έδρασαν «με πρωτοφανή αγριότητα και με μαφιόζικη τακτική».

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το σχέδιο ληστείας το οποίο κατέληξε σε δολοφονία του άτυχου φύλακα, ήταν απόλυτα σχεδιασμένο και εκτελέστηκε από τέσσερα άγνωστα άτομα που φορούσαν στα κεφάλια τους κουκούλες.

Το έγκλημα αποκάλυψε ένας συνάδελφος του θύματος ο οποίος στις 11 το βράδυ έφθασε εκεί για την αλλαγή της βάρδιας. Οταν δεν τον βρήκε στην κεντρική είσοδο, όπου έπρεπε να είναι, τον αναζήτησε και τον βρήκε χτυπημένο και χωρίς αισθήσεις κοντά στο βαφείο των εγκαταστάσεων, με τα χέρια δεμένα με σχοινί, χτυπημένος σε όλο του το σώμα και με ένα κομμάτι σεντόνι περασμένο στο λαιμό του.

Οι δράστες φαίνεται ότι τον είχαν δέσει και τον είχαν σύρει μέχρι εκεί, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν το γραφείο που φυλάσσονταν το χρηματοκιβώτιο στον πρώτο όροφο χωρίς να καταφέρουν να το ανοίξουν. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο άτυχος φύλακας χτυπήθηκε και βασανίστηκε.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *