ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Δεν κρατήθηκε! Τρομερή έκρηξη Περέιρα!

Δεν κρατήθηκε! Τρομερή έκρηξη Περέιρα!

Στις διαιτητηκές αποφάσεις αλλά και την κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα.

 

«Είναι φυσιολογικό μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να είμαστε απογοητευμένοι κυρίως από τον εαυτό μας. Δεν παίξαμε όπως ξέραμε, δεν κάναμε ότι μπορoύσαμε όμως όταν το κάναμε και επιτεθήκαμε σωστά, ήρθαν τα παράπονα από τον διαιτητή. Για δύο πέναλτι που υπήρχαν αλλά και την τελευταία φάση που ακυρώθηκε γκολ καθαρό. Στη συνέχεια χάσαμε την ψυχραιμία μας γι αυτό αντιδράσαμε έτσι μετά το τέλος του γώνα», σχολίασε αρχικά στις δηλώσεις που παραχώρησε στη NOVA και συνέχισε:

«Τώρα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτό που δείξαμε σήμερα. Μας πείραξε γιατί η τελευταία φάση θα μπορούσε γίνει το 2-1 και αυτό θα ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ καλύτερο για μας».

«Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ άσχημα, δεχθήκαμε δύο γκολ σε 5 λεπτά και ήταν δύσκολο για μας να αντιδράσουμε. Χάσαμε την οργάνωσή μας μέσα στο γήπεδο και όταν την ξαναβρήκαμε, ο αντίπαλος κλείστηκε. Προσπαθήσαμε και γίναμε πιο επιθετικοί, δεν ξέρω γιατί δεν καταφέραμε να κάνουμε σήμερα τις ευκαιρίες που κάνουμε. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν πρέπει να ξεχνάς τον χαρακτήρα και την ταυτότητα που έχεις σαν ομάδα», είπε ακόμα και κλείνοντας, δήλωσε αισιόδοξος για τη ρεβάνς:

«Ξέρουμε πως μπορούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα, καλύτερη ποιότητα και πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση να αποδείξουμε ότι είμαστε μια πολύ καλύτερη ομάδα από αυτή που δείξαμε σήμερα».

 

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : sdna.gr

Related posts