Search
Ο-κοσμος-σας-πηρε-χαμπαρι-700x401

Βόμβα!!! Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί στη Λίστα Λαγκάνρτ!

Η Δήλωση Βόμβα για τη λίστα Λαγκάρντ έγινε χθες από τον ίδιο Ευάγγελο Βενιζέλο στον Χατζηνικολάου!Έξυπνος ο Βενιζέλος… Αφού δεν είναι πια στην κυβέρνηση και δεν μπορούν πλέον να το καπελώνουν το αποκάλυψε ο ίδιος!

Μα αναρωτιόμασταν που έχουν κρυφτεί όλοι τόσες μέρες μετά που βγήκε ο Σύριζα και δεν βγαίνουν στις τηλεοράσεις όπως παλιά; Μάλλον φοβούνται… και έχουν κάθε λόγο γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους!

– Στη θέση 417 ο Αντώνης Σαμαράς στην Λίστα Λανγκάρντ 

Με αφορμή αυτό, η συζήτηση έφτασε και στη λίστα Λαγκάρντ και το περίφημο στικάκι που έμεινε μήνες στο γραφείο του. Όπως είπε εκείνος το παρέδωσε και απεδείχθη ύπαρξη εγκληματικής ενέργειας, αλλιώς δεν θα είχε αποδειχτεί τίποτα.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο επί των ημερών του υπήρξε η καθολική άρση του τραπεζικού απορρήτου αναδρομικά και, όπως είπε, έχει στείλει από το 2011 τα εμβάσματα εξωτερικού για έλεγχο όλα. Αφού κάλεσε τα στοιχεία να φτάσουν στα χέρια του νέου υπουργού, έριξε τη… βόμβα: «εκεί θα δούμε πολλά ονόματα όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Γιατί εμείς τα στείλαμε φόρα παρτίδα αμέσως».

Αν παρατηρήσετε στις τηλεοράσεις πολλοί πρωτοκλασσάτοι πολιτικοί κρατάνε χαμηλό προφίλ και δεν εμφανίζονται στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή και ας ελπίσουμε πως η δικαιοσύνη θα πράξει αυτή τη φορά σωστά το καθήκον της. Για να μάθουν επιτέλους και οι αφελείς ψηφοφόροι ποιους ψήφιζαν τόσα χρόνια να μας κυβερνούν.

– Καταδικάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πλήρωνε Άδωνι!

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *