Search
0572469001419588884_420_420

Βόλος: Σκοτώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε – »Μαύρα Χριστούγεννα» για την οικογένεια του άτυχου νεαρού!

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα…γύρω στις 05.30 στην Εθνική Οδό Βόλου – Φαρσάλων (Μικροθήβες) στη Ν. Αγχίαλο Βόλου, στο ύψος της 111 Πτέρυγας Μάχης, μετά από τη σύγκρουση δύο οχημάτων.

Άμεσα κλήθηκαν και κατεύθεσαν στο σημείο, οχήματα του ΕΚΑΒ, της Τροχαίας αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι άνδρες της οποίας χρειάστηκε να παρέμβουν για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων που επέβαιναν στο ένα εκ των δύο οχήματων.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα »Τοπικά Νέα» του NewsIt

Ακολούθησε η μεταφορά τους στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου ο 37χρονος οδηγός λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *