Βελούδινο Cheesecake Nutella για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Υλικά συνταγής

 

loading...
  • 300 γρ. μπισκότα digestive
  • 125 γρ. βούτυρο
  • 1 μικρή συσκευασίαπουράκια σοκολάτας
  • 450 γρ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
  • 600 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 50 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 100 γρ. φουντούκια
  • 1 πρέζα αλάτι

 

Εκτέλεση
Αραδιάζουμε τα φουντούκια σε ταψάκι και τα ψήνουμε στους 200ºC για 10′. Αφήνουμε να κρυώσουν .Τα ψιλοκόβουμε.
Σπάμε με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα . Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′.
Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε .Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα φουντούκια. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.
loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια