Search
ImageHandler (1)

Βίντεο: Τρόμος σε τσίρκο στην Αίγυπτο όταν λιοντάρι επιτέθηκε σε θηριοδαμάστρια

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου μια παράσταση μετατράπηκε σε σκηνικό ταινίας τρόμου με τους θεατές να τρέχουν πανικόβλητοι ουρλιάζοντας

Παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή της την επικίνδυνη – είναι η αλήθεια – ενασχόλησή της με λιοντάρια μια θηριοδαμάστρια τσίρκου στην Αίγυπτο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Faten El-Helw πραγματοποιούσε ένα ακόμη σοόυ μέσα στο κλουβί τσίρκου με τους θεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα. Την ώρα όμως που όλα φίανονταν να πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα και τα αιλουροειδή ακολουθούσαν τις οδηγίες της, ένα λιοντάρι όρμησε πάνω της και την πέταξε κάτω με τους θεατές να τρέχουν ουρλιάζοντας πανικόβλητοι.

Το εκπληκτικό ήταν ότι με τη βοήθεια ανθρώπων του τσίρκου, και αφού το λιοντάρι απομακρύνθηκε, η El-Helw μετά από λίγα δευτερόλεπτα σηκώθηκε κανονικά έχοντας τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θηριοδαμάστρια το 2004 έχασε τον άντρα της, επίσης θηριοδαμαστή, από επίθεση λιονταριού…

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *