Search
article-2676008-1F49DBD100000578-848_634x4211-620x330

Αστυνομικοί ξεγεννούν γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο!!! Μια αξέχαστη εμπειρία στο κυκλοφοριακό χάος! (Βίντεο – Φωτό)

Ώρες αγωνίας έζησαν αστυνομικοί και μια γυναίκα με την οικογένειά της σε οδικό δίκτυο την ώρα κυκλοφοριακής αιχμής.

Το όχημα της οικογένειας έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα όταν περιπολικό της αστυνομίας το αντιλήφθηκε και έκανε σήμα στον οδηγό να διακόψει την τρελή πορεία του αυτοκινήτου. Παρόλα αυτά, ο οδηγός δεν υπάκουσε στο σινιάλο στης αστυνομίας, παρά αναγκάστηκε να σταματήσει λίγα μέτρα πιο κάτω, λόγω… μποτιλιαρίσματος!

Τότε οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το όχημα και άκουσαν μια γυναίκα να ουρλιάζει από τους πόνους, πλήσιασαν και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν σε κατάσταση τοκετού.

Αμέσως κάλεσαν την πυροσβεστική υπηρεσία για ενισχύσεις αλλά ήταν ανώφελο, καθώς το κεφάλι του μωρού είχε ήδη βγει. Αν και κυριεύτηκαν από δέος, όπως ομολόγησαν, δεν παρέμειναν απλοί θεατές, αντιθέτως βοήθησαν τη γυναίκα να γεννήσει το μωρό της στο αυτοκίνητο.

Ήταν όλοι τόσο συγκλονισμένοι από το γεγονός και περιχαρείς που όλα πήγαν καλά, τόσο που ο αρχηγός της επιχείρησης έκοψε ο ίδιος τον ομφάλιο λώρο του μωρού.

Όταν η πυροσβεστική έφτασε, μετέφερε τη γυναίκα και το μωρό της στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου φυσικά την ακολούθησαν όλοι οι άνδρες της αστυνομίας που τη βοήθησαν να γεννήσει, ο σύζυγός της και ο πεντάχρονος γιος της που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Όλα αυτά συνέβησαν στο Μιλγουόκι της Αμερικής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

isabella6.jpgisabella5.jpgisabella4.jpgisabella3.jpgisabella2.jpgisabella1.jpg

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *