Απίστευτο το θράσος των Τούρκων εισβολέων της Κύπρου – «Ενοχλήθηκαν» γιατί ο Π.Καμμένος είπε η Κύπρος δεν είναι μακριά

Απίστευτο το θράσος των Τούρκων εισβολέων της Κύπρου – «Ενοχλήθηκαν» γιατί ο Π.Καμμένος είπε η Κύπρος δεν είναι μακριά
Μάλλον δεν είναι ευχαριστημένοι με την νέα ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και του Π.Καμμένου ιδιαίτερα οι Τούρκοι γιατί κάνει κινήσεις και δηλώσεις εθνικής αξιοπρέπειας.
Έτσι κύκλοι του τουρκικού ΥΠΕΞ με αφορμή την επίσκεψη στην Κύπρο του Π.Καμμένου δυσαρεστήθηκαν με τις δηλώσεις του και ανέφεραν ότι η «Ελλάδα έχει ανεύθυνη συμπεριφορά σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο» και ότι δηλώσεις όπως αυτές που έκανε ο Έλληνας ΥΕΘΑ «δεν συνεισφέρουν στη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο, την περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, την εν εξελίξει διαπραγματευτική διαδικασία στην κατεύθυνση δημιουργίας μιας νέας εταιρικής σχέσης στην Κύπρο».
Μάλιστα οι εισβολείς και σφαγείς της Κύπρου που ακόμα κατέχουν το 40% του νησιού μιλάνε για ανεύθυνες συμπεριφορές. Τελικά οι Τούρκοι έχουν την τάση να πηγαίνουν την λέξη θράσος σε άλλο επίπεδο.
Δεν είναι δυνατόν η Άγκυρα η οποία συμπεριφέρεται ως κοινός τραμπούκος στην περιοχή να κατηγορεί την Ελλάδα ότι …δυναμιτίζει το κλίμα, όταν την ίδια ώρα παρανομεί κατάφωρα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, με την συνεχιζόμενη παρουσία του Barbaros.
Η ίδια της η ιστορία την οποία αποφεύγει ακόμη να αποδεχτεί είναι γεμάτη γενοκτονίες,αίμα και βία.
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : defencenet.gr  

Related posts