Αλέξη ήρθε η ώρα να πάρεις προσωπικά την κατάσταση στα χέρια σου…

Αλέξη ήρθε η ώρα να πάρεις προσωπικά την κατάσταση στα χέρια σου…

Νομίζουμε ότι είναι η στιγμή εκείνη που ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σηκώσει το ανάστημά του και να…
πάρει αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση στα χέρια του. Αν σήμερα το αίτημα του Γιάνη Βαρουφάκη απορριφθεί από τους Ευρωπαίους ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες, θα πρέπει να κάνει αίτηση για Συμβούλιο Αρχηγών της Ευρώπης και να λήξει το θέμα ο ίδιος πολιτικά, βάζοντας πάνω από όλα το καλό της πατρίδας.

Πρωθυπουργέ όλου του Ελληνικού λαού κάνε την υπέρβασή σου πάνω από κόμματα, συνιστώσες, αντιπολίτευση, κοινή γνώμη και κάνε αυτό που εσύ πιστεύεις ότι είναι καλό για την πατρίδα.

Είναι κάτι πλέον παραπάνω από βέβαιο ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης μπορεί να είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, ένας λαμπρός επιστήμονας, ένα μεγάλο μυαλό, αλλά στην Ευρώπη πλέον έχει καεί. Τον αποδόμησαν οι Γερμανοί με τη γνωστή τους γκεμπελική τακτική. Δεν μπορούν να κάνουν όμως το ίδιο σε εσένα που έχεις και μεγαλύτερο ειδικό βάρος και εκτόπισμα ως προσωπικότητα. Μην χάνεις ούτε λεπτό. Η ελπίδα πλέον του λαού είναι στα χέρια σου.

Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Related posts