«Το »παρών» που θα ψηφίσουμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για να δώσουμε τέλος στη συγκυβέρνηση εθνικού αφανισμού, θα είναι η αρχή της εθνικής αποστολής μας για να ανασυγκροτήσουμε τη πατρίδα μας σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ και βουλευτής Τέρενς Κουίκ, κατά τη συνάντησή του με την διοίκηση και αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Ο κ. Κουίκ πρόσθεσε άτι βασική θέση του κόμματός του είναι να παραμείνει δημόσιος ο χαρακτήρας της επιχείρησης και να μην ιδιωτικοποιηθεί ενώ ανέφερε ότι από τους βασικούς πυλώνες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες, όπως είπε: «.. οφείλουμε να στηρίξουμε με τα δικά μας, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!