ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Εύβοια: Η νεαρή μητέρα που άφησε εντελώς ξαφνικά ορφανό το 6χρονο παιδί της! (PHOTO)

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Εύβοια: Η νεαρή μητέρα που άφησε εντελώς ξαφνικά ορφανό το 6χρονο παιδί της! (PHOTO)

Η 37χρονη αρχιτέκτονας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, μετά από σοβαρή επέμβαση στο λαιμό και δυστυχώς το βράδυ της περασμένης Κυριακής, άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου.

Η Δομενίκη Οικονόμου ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός 6χρονου παιδιού, ενώ διατηρούσε επί χρόνια, αρχιτεκτονικό γραφείο στην οδό Φαβιέρου 29. Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους και τους φίλους της, που κάνουν λόγο για μια χαμογελαστή και ευγενική γυναίκα…

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : eviazoom

Related posts